Zoek een kerk of gemeente

Wie zijn wij?

________________________

Kerkplazanederland is gevestigd te Urk in de provincie Flevoland en is een onafhankelijke organisatie. Ons doel is om de kerk toegankelijker maken voor mensen die God, het geloof en de Kerk niet of nauwelijks (meer) kennen. De oprichters zijn Jan en Jolanda Bakker. Jan is opgegroeid in een evangelische gemeente en Jolanda is van gereformeerde afkomst. Kenmerkend is de liefde voor God en Zijn Kerk. Jolanda doet onder andere zondagschool werk en Jan is jarenlang zangleider geweest. Samen leiden we momenteel een kring binnen onze thuisgemeente. Beide hebben we affiniteit met de visserij en is Jan in het dagelijkse leven actief in de financiële sector. 

 

Gekoppeld aan meerdere websites

____________________________

Kerkplazanederland is gekoppeld aan meerdere websites en wil zich richten op specifieke doelgroepen waaronder scholieren een belangrijke doelgroep is. 

 

Bereikbaarheid in cijfers

____________________________

Onze websites zijn in korte tijd door meer dan honderdduizend bezoekers bezocht en hebben in een aantal maanden meer dan vijfentachtig scholen, colleges en universiteiten in Nederland en België kunnen bereiken. Maandelijks ontvangen onze websites momenteel gemiddeld vijfduizend bezoekers per maand. Dit hopen wij in de toekomst steeds meer te optimaliseren. Wilt u uw kerk of gemeente ook registreren? Meer info over registratie kunt u hier vinden.

 

Helpt u ons mee?

____________________________

Vrijwillige financiële bijdragen kunt u overmaken naar NL66INGB 0701 594497 t.a.v. Kerkplazanederland.nl. Inkomsten worden met name gebruikt voor marketing doeleinden. Deze marketing heeft als doel kerken en gemeenten zo bereikbaar en toegankelijk mogelijk te maken voor potentiële bezoekers. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Voor eventuele vragen kunt ons bereiken door middel van het contactformulier.