Zoek een kerk of gemeente

   

 

(Basis) omschrijving van uw kerk of gemeente

__________________________

Als u lid van een kerk of gemeente bent kunt u de gegevens van uw kerk aan ons doorgeven. Dat mag ook alleen de link van de website zijn. Wij plaatsen een basis omschrijving van uw kerk. Hierna kunt u deze zelf nog controleren en eventueel door ons laten aanpassen.

Klik hier voor een mooi voorbeeld van een kerk in Arnhem.

Klik hier voor een mooi voorbeeld van de Nieuwe Kerk in Ede.

Klik hier voor een mooi voorbeeld van het aanleveren van eigen tekst van een kerk in Austerlitz.

Meest recente aanmeldingen en wijzigingen 2021:

Waalse Gemeente in ArnhemET10 Gastenhuis en kerk Terschelling, Protestantse Gemeente Exloërmond, DrentheDe Hoeksteen in Austerlitz, Protestantse Gemeente Oude Kerk, Haarlem Noord, Spaarndam, Christus is Koning Kerk, Slikkerveer, Ridderkerk,  Hervormde Kerk in Bruinisse, ZeelandDorpskerk Dalen, DrentheGrote of Maria Magdalenakerk en de Vredeskerk in Goes, ZeelandVVP Fivelgo, DelfzijfVVP Witte Kerkje Haren, GroningenMozaiek0318, Veenendaal, UtrechtMozaiek033, Nijkerk, GelderlandGereformeerde Ontmoetingskerk Dirksland, MelissantHervormde Gemeente ’S Gravenmoer, Noord BrabantOpen Hof Kerk, Hillegom, Zuid HollandHervormde Gemeente, Dussen, Noord BrabantProtestantse Gemeente ZwammerdamProtestantse Gemeente Oosthoek, ZeelandHervormde Gemeente MoerkapelleVPE Gemeente Vaste Burcht Rotterdam, Zuid HollandHervormde Gemeenten Bruchem, Kerkwijk en DelwijnenHervormde Gemeente Sirjansland, ZeelandProtestantse gemeente Driewegen, Ellewoutsdijk en Ovezande, ZeelandHervormde Gemeente Andreaskerk, PuttenHervormde Kerk, De Nieuwe Kerk, IJmuidenProtestantse Gemeente, Noordlaren, Glimmen, Bartholomeuskerk, Trefpuntkerk, GroningenProtestantse Gemeente Doezum, St Vituskerk, GroningenDorpskerk, Heerjansdam, Zuid HollandProtestantse Gemeente Welkomkerk, Rockanje, ZeelandGrote Kerk, Vianen, UtrechtProtestantse Gemeente Zeist West, UtrechtProtestantse Gemeente Koggenland, UrsemGereformeerde Kerken Vrijgemaakt, Hoogezand, SappemeerProtestantse Gemeente Ruinen, DrentheGrote of St Vituskerk, NaardenFiladelfia, Wapenveld, GelderlandProtestantse Gemeente De Schutse, Appelscha, FrieslandEvangelische gemeente de Ark, AmersfoortCity Light AlkmaarDoorbrekers, Barneveld, Goes, Zwolle, Amersfoort, Amsterdam, AlblasserdamSint Christoffel Parochie St Paulus Bekering, Cappele aan den IJsselRafaël Gemeente Nehemia, HeemstedeDe Veenkerk, Hoogland, AmersfoortPinkstergemeente Jozua, NijmegenMaranatha Samenkomsten ErmeloProtestantse Gemeente TwelloUsseloo, Enschede, OverijsselStichting Nijkleaster, FrieslandProtestantse Gemeente van Bijzondere Aard, Pelikaankerk, LeeuwardenChristus TriumfatorkerkMichaëlskerk, Grijpskerke, ZeelandDe Bron, Grafhorst, IJsselmuidenGereformeerde Kerk, De Hoeksteen, DussenGereformeerde Kerk Genemuiden, Nieuwe Kerk in Ede, Protestantse Gemeente Akkrum, Nicolaaskerk, HeinoProtestantse Gemeente te BolnesProtestantse Gemeente Tollebeek, Hervormde Kerk OverlangbroekHervormde Wijkgemeente KrispijnGereformeerde Kerk Zwartsluis, Hervormde Gemeente Westerkerk Ermelo, Hervormde Kerk - s' Grevelduin - Vrijhoeve - Sprang Capelle, Best Life Church Utrecht, Oude Kerk VoorburgKoningskerk Rotterdam, Protestantse Gemeente Ridderkerk- Bolnes, Ontmoetingskerk GroningenHervormde Gemeente Nieuw-Lekkerland, Martenskerk Scharnegoutum-Loënga, Stevenskerk NijmegenHervormde Gemeente Sint Maartenskerk, Protestantse Gemeente Andijk - WevershoofGrote Kerk VianenDe Brug Huizen - Kruispuntgemeente Eindhoven en nog vele andere!

 

Uw kerk of gemeente gratis aanbevelen

__________________________

U mag uw kerk of gemeente gratis aanbevelen op deze website. U kunt hierbij een viertal foto's van uw kerk of gemeente aanleveren om uw pagina een persoonlijke uitstraling te kunnen geven. Deze worden ook zonder kosten geplaatst.   

 

Bereikbaarheid 

__________________________

Kerkplazanederland ontvangt bezoekers via diverse websites, zoek - en startpagina's, links en leden van kerken en gemeenten. Eén van de belangrijkste toegangspoorten van Kerkplazanederland is Spiritualnet. Dit is een toegankelijke website waarop verschillende wereldreligies staan omschreven: geschikt voor studie en ontspanning. Het doel hiervan is om de kerk en het evangelie meer onder de aandacht te brengen juist ook onder niet kerkgangers en om mensen proberen binnen te loodsen naar een veilige haven; 'De veilige haven van God en Zijn Gemeente'.

  

Bereikbaarheid in cijfers

__________________________

Onze websites zijn in korte tijd door meer dan honderdduizend bezoekers bezocht en hebben in een aantal maanden meer dan vijfentachtig scholen, colleges en universiteiten in Nederland en België kunnen bereiken. Maandelijks ontvangen onze websites gemiddeld achtduizend bezoekers. Dit willen we uiteraard nog veel meer optimaliseren. Met uw bijdrage kunnen we onze bereikbaarheid vergroten. Als u ons wilt helpen en ondersteunen kunt u ons eenvoudig bereiken door middel van het contactformulier en / of maak een  financiële bijdrage over naar NL66INGB 0701 594497 ter attentie van Kerkplazanederland.

    

Algemene informatie 

_________________________

Kerkplazanederland is een onafhankelijke organisatie welke als doel heeft kerken in Nederland nog meer onder de aandacht te brengen. Onze kijk op uw kerk of gemeente is zo objectief en eerlijk mogelijk opgenomen. Het is puur bedoeld om de kerk in haar algemeenheid, veelkleurigheid en verscheidenheid te belichten zodat een potentiële gast weet wat hij of zij kan verwachten.

 

Aanpassen of verwijderen van (basis) omschrijving

_________________________

U kunt de basis omschrijving van uw kerk zien als een soort van review en algemene indruk van uw kerk of gemeente. Deze basis omschrijving is in de eerste instantie globaal gebaseerd op de denominatie waartoe uw kerk behoort en de indruk die een persoon kan opdoen tijdens het bezoeken van de website van uw kerk. De basisgegevens word niet verwijderd maar kan altijd worden gecorrigeerd en verfijnt. 

 

Informatie voor kerkbestuurders  - Rechten & Plichten

_________________________

Mag Kerkplazanederland uw kerk of gemeente inzichtelijk maken op deze website? 'Ja, dat mag'. Het gaat om algemene gegevens die reeds openbaar zijn en het gaat niet om personen. U kunt het vergelijken met een review over een camping. Hier is doorgaans ook geen sprake van persoonsgegevens. Het recht van verwijdering naar aanleiding van de privacywet is in deze dan ook niet van toepassing omdat het hier niet over een persoon gaat. Als personen specifiek worden genoemd kan dit mensen schaden. Daar is op een website als Kerkplazanederland geen sprake van. Kerkplazanederland heeft zowel de kerk als persoon hoog in het vaandel staan en zal altijd respectvol met kerk en persoon omgaan. In kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming slaan we geen gegevens op van personen zonder toestemming. Alleen als er persoonlijk contact is geweest worden gegevens bewaard indien dit noodzakelijk is in het kader van de zorgplicht. U heeft altijd het recht om deze persoonsgegevens in te zien of te laten verwijderen. Meer informatie kunt u lezen op onze privacyverklaring.

Dit artikel rechten en plichten is herzien en geplaatst op 23 April, 2020.   

  

Gemeenschappelijk doel

_________________________

De algemene Kerk en Kerkplazanederland dienen een hoger en gemeenschappelijk doel: 'De Kerk en Jezus Christus zichtbaar maken in Nederland en de wereld'. Kenmerken hierin zijn liefde en respect voor elkaar. De basis voor een gezonde samenleving en samenwerking. Het spreekt voor zich dat Kerkplazanederland deze waarden hoog in het vaandel heeft staan. Kerkplazanederland wil kerken en gemeenten dringend vragen om zoveel mogelijk mee te helpen om alle informatie op deze website zo goed mogelijk inzichtelijk te krijgen voor nieuwe bezoekers en eventuele nieuwe leden. Kerkplazanederland hoopt in die zin dan ook op een gezamenlijke positieve en gezonde samenwerking met kerken en gemeenten.

 

Wat is de toegevoegde waarde van Kerkplazanederland?

_________________________

Kerkplazanederland is met name opgericht voor niet-christenen. We willen potentiële nieuwe bezoekers met korte en overzichtelijke zinnen in één oogopslag laten zien wat zij van de betreffende kerk of gemeente kunnen verwachten. Welke verschillen zijn er zoal in kerken en gemeenten?

Christenen die bekend zijn met de kerk zoeken vaak heel bewust in Google naar een kerk of gemeente in een bepaalde regio. Dat is een belangrijk verschil met personen die niet echt bekend zijn met de kerk of gemeente. Onze bezoekers komen voornamelijk binnen via andere websites. Vervolgens krijgen deze bezoekers het kleurrijke aanbod van kerken en gemeenten te zien! Daarin onderscheid Kerkplazanederland zich ten opzichte van andere websites van denominaties, kerken en gemeenten.

Kerkplazanederland is opgericht in het kader van evangelisatie: leegloop van kerken tegengaan door nieuwe aanwas proberen in te winnen. Dit doel proberen we te bereiken door het gebruik van moderne media en persoonlijke benadering.

 

 

Advertenties

_________________________

Wilt u graag een advertentie plaatsen? U kunt dan het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Een mail sturen mag ook. U kunt uw wensen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor u bekijken.

Belangrijk!

Een groot gedeelte van onze advertenties worden automatisch ingevuld door Google Adsense. Een groot aantal categorieën hebben wij geblokkeerd zoals astrologie, esoterie en kansspelen. Ondanks alle blokkades blijkt het in de praktijk toch soms voor te komen dat er ongewenste reclames naar voren komen. U kunt dit doorgeven via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij stellen dit zeer op prijs.

 

Website beoordelingen

_________________________

Waarom worden websites beoordeeld? In de praktijk blijkt dat er nog veel websites van kerken en gemeenten zijn met een matige kwaliteit. Met name de openingstijden en locaties van diensten zijn regelmatig moeilijk te vinden. De website beoordelingen heeft twee doelen:

 

√ Bezoekers zien snel wat ze kunnen verwachten.

√ Kerken aanmoedigen tot het maken en ontwikkelen van goede en informatieve websites.

 

Klachten

__________________________

Gelukkig krijgen we over het algemeen veel warme reacties van kerken die ons initiatief waarderen. 'Samen bouwen aan de opdracht van Jezus Christus zoals deze staat beschreven in Mattheüs 28 vers19'. Maar ook als u als kerk niet tevreden bent horen we dit graag van u. Belangrijk is dat u als kerk doorgeeft wat de reden is van uw klacht. Het is raadzaam om vooraf eerst de informatie te lezen op onze website. Veel informatie is al te vinden op deze pagina. Let er bij uw klacht op dat u de reden duidelijk onderbouwd en dat deze redelijk en plausibel is. 

 

Op zoek naar een spreker?

__________________________

Bent u op zoek naar een spreker voor in uw kerk of gemeente? Achter elke afbeelding is een overzicht van sprekers opgenomen. Klik op de afbeeldingen om hier naar toe te kunnen gaan. De laatste foto is een link naar christelijke musici. Mist u bepaalde mogelijkheden? We staan open voor feedback en spelen graag in op uw wensen en behoeften als dit in lijn ligt met onze doelgroep, visie en mogelijkheden. We zien uit naar uw reactie!