Zoek een kerk of gemeente

   

 

Registratie van uw kerk of gemeente

__________________________

Als u lid van een kerk of gemeente bent, kunt u de gegevens van uw kerk aan ons doorgeven. Dat mag ook alleen de link van de website zijn. Wij plaatsen een voorbeeld registratie welke u vervolgens kunt controleren en eventueel kan laten aanpassen. De basis registratie in ons bestand is gratis. 

 

  

 

Adverteren en kosten

__________________________

U mag adverteren op onze website. Een advertentie kost €10,00 per 4 weken. Als u zich als kerk registreert, en een vaste bijdrage doet van €2,49 per maand, is adverteren gratis tot een maximum van 4 advertenties per jaar. Hierbij mag u tevens maximaal 4 foto's aanleveren om uw kerk - gemeente pagina een eigen uitstraling te kunnen geven. Deze bestaat uit 1 grote foto en 3 kleinere. Deze vaste bijdrage is voor een minimale aaneengesloten periode van 2 jaar. Na deze periode is de vaste bijdrage dagelijks opzegbaar. Wilt u geen vaste bijdrage en toch een aantal foto's van uw kerk of gemeente aanleveren? We rekenen dan een eenmalige bijdrage van €49,00 voor het plaatsen van eigen foto's. Hierbij mag u bovendien 1 gratis advertentie plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dat contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bereikbaarheid 

__________________________

Kerkplazanederland ontvangt bezoekers via diverse websites, zoek - en startpagina's, links en leden van kerken en gemeenten. U mag bovendien adverteren op één van de belangrijkste toegangspoorten van Kerkplazanederland; Spiritualnet.nl. Dit is een toegankelijke website waarop verschillende wereldreligies staan omschreven. Geschikt voor studie en ontspanning. Het doel hiervan is om de kerk en het evangelie meer onder de aandacht te brengen, juist ook onder niet kerkgangers, en om mensen proberen binnen te loodsen naar een veilige haven; De veilige haven van God en Zijn Gemeente.

 

Aanleveren van een advertentie

__________________________

Als u een advertentie wilt plaatsen dan kunt u dit aan ons doorgeven door uw advertentie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit kan een advertentie zijn van een christelijk concert, evenement, winkel of webshop. Advertenties worden beoordeeld op geschiktheid en mogen door ons worden geweigerd. We maken zelf geen advertenties op maar kunnen de poster of flyer plaatsen van uw activiteit.

 

Waar worden advertenties geplaatst?

__________________________

Advertenties worden voornamelijk geplaatst onder de tab activiteiten en advertenties. Deze is te vinden in het hoofdmenu bovenin de zwarte balk. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons weten!

 

Bereikbaarheid in cijfers

__________________________

Onze websites zijn in korte tijd al door meer dan 100.000 bezoekers bezocht, en hebben in een aantal maanden al meer dan 85 scholen, colleges en universiteiten in Nederland en België kunnen bereiken. Maandelijks ontvangen onze websites gemiddeld 5000 bezoekers. Dit willen we uiteraard nog veel meer optimaliseren. Met uw bijdrage kunnen we onze bereikbaarheid vergroten. Als u ons wilt helpen en ondersteunen kunt u ons eenvoudig bereiken d.w.v. het contactformulier, en / of maak een  financiële bijdrage over naar NL66INGB 0701 594497 t.a.v. Kerkplazanederland.nl.

 

Voordelen van registratie met maandelijkse bijdrage 

__________________________

 

 U mag een 4 tal foto's plaatsen van uw eigen kerk.

Gratis adverteren. (max 4 p.j.)

U bereikt een grotere en bredere doelgroep,

 U helpt mee om de Kerk nog meer zichtbaar te maken,

U levert een bijdrage in kader van evangelisatie.

 U helpt mee leegloop van kerken te beperken,

 U helpt mee om nieuwe aanwas te winnen,

 Wij kunnen u informeren bij nieuwe ontwikkelingen,

 U kunt profiteren van nieuwe voorzieningen.

   

Algemene informatie 

_________________________

Kerkplazanederland is een onafhankelijke organisatie welke als doel heeft kerken in Nederland nog meer onder de aandacht te brengen. Onze kijk op uw kerk of gemeente is zo objectief en eerlijk mogelijk opgenomen. Het is puur bedoeld om de kerk in haar algemeenheid, veelkleurigheid en verscheidenheid te belichten zodat een potentiële gast weet wat hij of zij kan verwachten.

 

A vg

_________________________

U kunt de basis registratie van uw kerk zien als een soort van review en algemene indruk van uw kerk of gemeente. Deze worden gegeven n.a.v. de betreffende denominatie waartoe de kerkelijke gemeente behoort, en de algemene indruk die naar voren komt tijdens het bezoeken van de website van deze betreffende kerk of gemeente. Deze basis gegevens worden niet verwijderd, maar kunnen wel worden aangepast indien gegevens niet juist blijken te zijn. Persoonsgebonden informatie kan uiteraard ten allen tijde worden toegevoegd, aangepast of worden verwijderd in kader AVG.

 

Website beoordelingen

_________________________

Waarom worden websites beoordeeld? In de praktijk blijkt dat er nog veel websites van kerken en gemeenten zijn met een matige kwaliteit. Met name de openingstijden en locaties van diensten zijn regelmatig moeilijk te vinden. De website beoordelingen heeft twee doelen:

 

Bezoekers zien snel wat ze kunnen verwachten.

Kerken aanmoedigen tot kwaliteit websites.

   

Op zoek naar een spreker?

__________________________

Bent u op zoek naar een spreker voor in uw kerk of gemeente? Achter elke afbeelding bevind zich een overzicht van sprekers. Klik op de afbeeldingen om hier naar toe te kunnen gaan. De laatste foto is een link naar christelijke musici. Mist u bepaalde mogelijkheden? We staan open voor feedback en spelen graag in op uw wensen en behoeften als dit in lijn ligt met onze doelgroep, visie en mogelijkheden. We zien uit naar uw reactie!