Zoek een kerk of gemeente
  Naam Soort Omschrijving
De Twirre (Eernewoude, Friesland) Accommodatie Een mooie groepsaccommodatie aan het water die is ingericht voor groepen van 20-37 personen. De groepsaccommodatie ligt in Eernewoude op 100 meter afstand van Nationaal Park De Alde Feanen. Dit is een klein watersportdorpje in Friesland op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten. Klik linksboven onder "naam" op "De Twirre (Eernewoude, Friesland) voor meer info.
Nieuw Allardsoog (Bakkeveen, Friesland) Accommodatie Een geschikte locatie om zowel recreatieve als zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Ook zijn er drie groepsaccommodaties aanwezig op het landgoed. Klik voor meer info linksboven op "Nieuw Allardsoog (Bakkeveen, Friesland)".
De Eikenhorst (Steenwijk, Overijssel) Accommodatie Het landhuis is geschikt voor groepen en ligt in een mooie en bosrijke omgeving. Klik linksboven op "De Eikenhorst (Steenwijk, Overijssel)" voor meer info.
De Strandhoeve (Baarlo, Limburg) Accommodatie Comfortabel overnachten en gezellig samenzijn, geschikt voor workshops en trainingen. Klik voor meer info linksboven op "De Strandhoeve (Baarlo, Limburg)".
Marinushoeve (Havelte, Drenthe) Accommodatie Schitterende groepsaccommodatie in Drenthe in een bosrijke omgeving. Klik voor meer info linksboven op "Marinushoeve (Havelte, Drenthe)".
De Wolfskuil (Ommen, Overijssel) Accommodatie De Wolfskuil voor uw groep in een geweldige locatie in het bos. Klik voor meer info linksboven op "De Wolfskuil (Ommen, Overijssel)".
T' Keampke (De Lutte, Overijssel) Accommodatie Vijf prachtig gelegen luxe betaalbare groepsaccommodaties in De Lutte, Twente en Overijssel. Klik voor meer info linksboven op "T' Keampke (De Lutte, Overijssel)".
Landgoed 'T Borghuis (Losser, Overijssel) Accommodatie Voor iedereen die van rust en natuur wil genieten. Klik voor meer info linksboven op "Landgoed 'T Borghuis (Losser, Overijssel)".
De Boerschop (Luttenberg, Overijssel) Accommodatie Vijf sterren groepsaccommodatie in Overijssel. Klik linksboven op "De Boerschop (Luttenberg, Overijssel)" voor meer info.
Villa Schoolthoff (Kring van Dorth, Gelderland) Accommodatie Een buitenverblijf met karakter. Klik voor meer info linksboven op "Villa Schoolthoff (Kring van Dorth, Gelderland)".
De Tienhoeve (Hengelo, Overijssel) Accommodatie Groepshotel De Tienhoeve is dé groepsaccommodatie voor groepen tot 45 personen. Klik voor meer info linksboven op "De Tienhoeve (Hengelo, Overijssel)".
Klaverweide (Ellemeet, Zeeland) Accommodatie De gezelligste camping van Zeeland. Beschikt over maar liefst 7 groepsaccommodaties. Klik voor meer info linksboven op "Klaverweide (Ellemeet, Zeeland)".
In de Boogerd (Burgh - Haamstede, Zeeland) Accommodatie De Kop van Schouwen met zijn duin, bos en strand geeft u volop de gelegenheid voor fiets- en wandeltochten en grenst aan de stormvloedkering en deltawerken. In de Boogerd is een (voormalig) fruitgaardbedrijf van 8 ha. en grenst direct aan het natuurgebied de "Zeepe Duinen". De verschillende groepsaccommodaties zijn over het gehele terrein verdeeld. Klik voor meer info linksboven op "In de Boogerd (Burgh - Haamstede, Zeeland)".
De Stelhoeve (Wemeldinge, Zeeland) Accommodatie Hofstede de Stelhoeve is een nieuw opgebouwde boerderij in Wemeldinge. Het ligt mooi gelegen direct aan de Oosterschelde. De Stelhoeve biedt grote groepen een goed onderkomen voor een dagje weg of een weekendje samen zijn. Klik voor meer info linksboven op "De Stelhoeve (Wemeldinge, Zeeland)".
De Putse Hoeve (Bergeijk, Noord Brabant) Accommodatie Luxe vijf sterren groepsaccommodatie. Klik voor meer info linksboven op "De Putse Hoeve (Bergeijk, Noord Brabant)".
De Beukenhof (Biezenmortel, Noord Brabant) Accommodatie Voormalig Capucijnenklooster in het hart van Brabant. Klik links op "De Beukenhof (Biezenmortel, Noord Brabant)" voor meer info.
Meerlo (Noord Limburg) Accommodatie Groepsaccommodaties van 7 - 37 personen. Klik voor meer info linksboven op "Meerlo (Noord Limburg) ".
De Vilt (Beugen, Noord Brabant) Accommodatie Groepsaccommodatie van het jaar 2014. Klik voor meer info linksboven op "De Vilt (Beugen, Noord Brabant)".
De Heidebloem (Schaijk, Noord Brabant) Accommodatie Vier groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 24, 30 of 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Klik linksboven op "De Heidebloem (Schaijk, Noord Brabant)" voor meer info.
De Bongerd (Gaanderen, Gelderland) Accommodatie De Bongerd is een voormalige boerderij waarin een groepsaccommodatie voor 32 personen is gerealiseerd. Klik linksboven op "De Bongerd (Gaanderen, Gelderland)" voor meer info.