Zoek een kerk of gemeente
  Naam Soort Omschrijving
De Twirre (Eernewoude, Friesland) Accommodatie Een mooie groepsaccommodatie aan het water die is ingericht voor groepen van 20-37 personen. De groepsaccommodatie ligt in Eernewoude op 100 meter afstand van Nationaal Park De Alde Feanen. Dit is een klein watersportdorpje in Friesland op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.
Nieuw Allardsoog (Bakkeveen, Friesland) Accommodatie Een geschikte locatie om zowel recreatieve als zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Ook zijn er drie groepsaccommodaties aanwezig op het landgoed.
De Eikenhorst (Steenwijk, Overijssel) Accommodatie Het landhuis is geschikt voor groepen en ligt in een mooie en bosrijke omgeving.
De Strandhoeve (Baarlo, Limburg) Accommodatie Comfortabel overnachten en gezellig samenzijn, geschikt voor workshops en trainingen.
Marinushoeve (Havelte, Drenthe) Accommodatie Schitterende groepsaccommodatie in Drenthe in een bosrijke omgeving.
De Wolfskuil (Ommen, Overijssel) Accommodatie De Wolfskuil voor uw groep in een geweldige locatie in het bos.
T' Keampke (De Lutte, Overijssel) Accommodatie Vijf prachtig gelegen luxe betaalbare groepsaccommodaties in De Lutte, Twente en Overijssel.
Landgoed 'T Borghuis (Losser, Overijssel) Accommodatie Voor iedereen die van rust en natuur wil genieten.
De Boerschop (Luttenberg, Overijssel) Accommodatie Vijf sterren groepsaccommodatie in Overijssel.
Villa Schoolthoff (Kring van Dorth, Gelderland) Accommodatie Een buitenverblijf met karakter.
De Tienhoeve (Hengelo, Overijssel) Accommodatie Groepshotel De Tienhoeve is dé groepsaccommodatie voor groepen tot 45 personen.
Klaverweide (Ellemeet, Zeeland) Accommodatie De gezelligste camping van Zeeland. Beschikt over maar liefst 7 groepsaccommodaties.
In de Boogerd (Burgh - Haamstede, Zeeland) Accommodatie De Kop van Schouwen met zijn duin, bos en strand geeft u volop de gelegenheid voor fiets- en wandeltochten en grenst aan de stormvloedkering en deltawerken. In de Boogerd is een (voormalig) fruitgaardbedrijf van 8 ha. en grenst direct aan het natuurgebied de "Zeepe Duinen". De verschillende groepsaccommodaties zijn over het gehele terrein verdeeld.
De Stelhoeve (Wemeldinge, Zeeland) Accommodatie Hofstede de Stelhoeve is een nieuw opgebouwde boerderij in Wemeldinge. Het ligt mooi gelegen direct aan de Oosterschelde. De Stelhoeve biedt grote groepen een goed onderkomen voor een dagje weg of een weekendje samen zijn.
De Putse Hoeve (Bergeijk, Noord Brabant) Accommodatie Luxe vijf sterren groepsaccommodatie.
De Beukenhof (Biezenmortel, Noord Brabant) Accommodatie Voormalig Capucijnenklooster in het hart van Brabant.
Meerlo (Noord Limburg) Accommodatie Groepsaccommodaties van 7 - 37 personen
De Vilt (Beugen, Noord Brabant) Accommodatie Groepsaccommodatie van het jaar 2014.
De Heidebloem (Schaijk, Noord Brabant) Accommodatie Vier groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 24, 30 of 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers.
De Bongerd (Gaanderen, Gelderland) Accommodatie De Bongerd is een voormalige boerderij waarin een groepsaccommodatie voor 32 personen is gerealiseerd.