Zoek een kerk of gemeente

Healthy Habits

‘‘Of weet u niet dat uw lichaam een

tempel is van de Heilige Geest, die

in u woont en die u ontvangen hebt

van God, en weet u niet dat u niet

van uzelf bent? U bent gekocht en

betaald, dus bewijs God eer met uw

lichaam.’’  

1 Korintiërs 6:19-20

 

25 Juli, 2019

Als de zon opkomt, breekt er een nieuwe dag aan. Maar wat is het eerste wat we doen als we wakker worden? Pakken we onze mobiele telefoon? We hebben onszelf gewoontes aangeleerd. Maar wat we ons af kunnen vragen is; "Zijn deze gewoontes wel zo gezond?" We denken er vaak niet bij na. Maar alles wat we doen heeft invloed op onze gezondheid, humeur en uiterlijk. Daarom wil ik je wat tips meegeven, wat je kan toepassen om je routine te verbeteren.

Melissa Bakker

 

 

 

HOW TO START?

Stretchen Het helpt je spieren wakker te worden en opgang te zetten. Je kan natuurlijk ook gewoon een vreugdedansje doen, en daar wordt je ook nog eens blij van!

Water drinken Het helpt je lichaam en huid wakker te worden en hydrateert.

Huidverzorging Zoek de juiste huidverzorging voor jouw en herhaal dit elke dag.

Stille tijd Wat is er nou mooier dan je dag beginnen met GOD? Als christen is het natuurlijk belangrijk om GOD alle eer te geven. Dank HEM voor de dag. Praat met HEM. Vertel HEM alles wat je kwijt wil. Vraag HEM of HIJ bij je wil zijn die dag. Pak je moment met GOD om een betere relatie met HEM op te bouwen.

 


Ontbijten Zorg voor een goed ontbijt want dit is de belangrijkste maaltijd van de dag. Neem bijvoorbeeld een lekkere green smoothie met fruit en groente. Dit zit boordevol met vitamine en geeft je een echte boost van energie. Super gezond en ook nog eens erg lekker!

Lunchen Na het lunchen is het heerlijk om even in beweging te komen. Gewoon even een wandeling maken is al prima. Zoek een mooi plekje op wat je inspireert. Geniet van je omgeving en kom tot rust.

Avondeten Ook in de avond is het belangrijk om je huid te verzorgen met de verzorging die bij je huid past.

Nachtrust Een goede nachtrust is alles. Bij baby's word al aangegeven dat ze ritme moeten krijgen. Ook zo is het voor ons goed om ons aan een bepaald ritme te houden. Je hebt ongeveer tussen de 8 á 10 uur aan slaap nodig. Het liefst voor twaalf uur, want die uren tellen het zwaarst. 

  

En na een goede nachtrust begint de nieuwe dag weer met nieuwe kansen!